Régi könyvek új élete

Bizonyára mindenkinek van egy-két régi könyve amitől nem tud megválni valamiért. Én személy szerint nem szívesen dobok ki könyvet. Nincs hozzá szívem, így igen sok szebb kort megélt darab van jelenleg is.  De nincs minden veszve ám. A régi könyvekből is rengeteg használható, szép dolog készíthető. Így ki sem kell dobni és tárolgatni sem kell… Tovább »

{Vigyázz! Kész! Posztolj!} – Álomesküvő

Tudom, tudom… soha ne mond, hogy soha kivéve amikor azt mondod, hogy soha ne mond, hogy soha. Igazából, már most az első vigyázz, kész, posztolj bejegyzésemnél (még csak most kezdtem ezt) arra gondoltam nem is biztos, hogy meg kellene ezt nekem írni, márhogy a téma miatt. Álomesküvő, az meg mi az? Esküszöm nőből vagyok teljesen…. Tovább »

Képkeretek kicsit másképp

Na nem nagyon csak kicsit másképp. Egy képkeret ha lehet maradjon a lehetőségeinek keretei között. (ez de rossz így leírva 🙂 Szóval, rugaszkodjunk el a megszokott dolgoktól és nézzük meg egy új szemszögből ezeket a viszonylag jelentéktelennek tűnő ám otthonunk összhatását tekintve igen fontos apróságokat.  Mutatom is milyenek lehetnek ha nem csak hazavisszük és beledobunk… Tovább »

Mire jó a tortacsipke?

Eszembe jutott, hogy van még itthon egy rakás tortacsipkém amit kb. 70 éves koromig sem tudok elhasználni ha arra lövöm el amire való. Na meg a tortasütési szupererőm is mindig cserben hagy. Fejben nagyon jól megy csak a kiviteléz sántit mindig. Mit sántít nem tud járni… Persze mindig én sütöm a srácaimnak a tortát ennek… Tovább »

Létrázó, avagy mire jó még a létra

Szerintem viszonylag keveseknek van felesleges létrája. De ha mégis akad egy elfekvőben, nem árt tudni mihez is lehet vele kezdeni azon kívül, hogy felmásszunk rá. Remekül használható tárolásra, polcnak, dekorációnak… Nekem nagyon tetszenek ezek a létrás megoldások, kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá. Lássuk is. Új életet kezdhet a fürdőben önmagában vagy kosarakkal kombinálva: Helyettesíthet… Tovább »

Csináld magad: ajtódísz

Új ajtódíszre áhítoztam, össze is dobtam egyet gyorsan, csupa itthon lévő anyagból. Lesz ami lesz belőle alapon. Mivel imádom a shabby és vintage dolgokat kicsit ezek felé vettem az irányt, tehát úgy sáfárkodtam hogy valamelyest a stílus meglegyen, ár amennyire az összeguberált holmijaim engedték. Mit is használtam? Faágakat textilt, kötözőt, szalagokat, egyéb régi dekorációk részeit,… Tovább »

Indul a mandula

Első iromány. Hogy mi lesz itt? Jelenleg csak káoszt ígérhetek. Lakber blog egy semennyire lakberendezőtől (3 kategóriába is tehettem volna blogom a fejemben elképzelt tartalom alapján, ez lett aztán meglátjuk mi lesz túlsúlyban), de aggodalomra semmi pánik senki lakását sem fogom berendezni. Indián- cserkész becsszó. Szóval mi is lesz itt: shabby, vintage, rusztikus, vidéki …… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!