Tányérkáim

Nagyon dolgoztam ám a napokban, történt ugyanis, hogy belefutottam nagyon csinos kis tányérkékba. Egyből vettem is kettőt. Sima üvegtányérokról beszélünk amiknek az alján szép bemart minta van. Persze az úgy nekem nem jó, neki kellett esnem ecsettel, festékkel… nade soha többé. Szép meg minden de iszonyat nezéz volt felragasztani a  mintát a nem sima felület… Tovább »

Üvegtál díszítés

Mindig, mindig belefutok abba, hogy azt gondolom egyszerű dolgom lesz, pikk-pakk összerakom amit kitaláltam. Gondolhatom is hiszen az ötlet megvan, ecsetekkel tudok bánni, festékek, lakkok egyéb kellő tücskök-bogarak kiismerve. Aztán persze az elgondolásnak köze nincs a valósághoz. Na de van egy üvegtálunk ami önmagában nem egy épületes látvány -csicsázzuk ki. Fontos, hogy fonákon dolgozunk, visszafelé,… Tovább »

Country kék rózsaharangozó

Bevallom elég nehéz képes posztokat írni, úgy hogy az ember lánya teljesen alkalmatlan arra, hogy bármit érdemben lefotózzon. Ennek ellenére szorgalmasan fényképeztem minden egyes fázisát egy sima üvegtál teljes átalakulásának. De… Mivel minden kép ami készült szerkesztendő (nem kicsit), nem kevéssel több időbe telik megírni. Na de hamarosan üvegtál decoupage, ahol az eddigiekkel ellentétben fonákon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!