Mindent az Én könyvről- elmélet és tapasztalatok

Aki autizmussal élő gyermeket nevel bizonyára halott már az Én könyvről, jó eséllyel kapott segítséget is ahhoz, hogy neki tudjon kezdeni az elkészítésnek. Bizony ezt a könyvet magadnak kell összeállítani. Ijesztő tudom de ne ess pánikba. Ebben a rovatban megpróbállak végigvezetni ezen a rögös úton. Igen én, mert tapasztalataim szerint az itthoni szakemberek sincsenek teljesen… Tovább »

Letölthető havi tervező

Elég gyorsan sikerült megszerkesztenem a havi tervezőt. A heti tervezőhöz hasonlóan ez is végtelenül egyszerű, átlátható.  Szintén 2 oldalas A/5 méretű. A/4 méretben szerkesztettem ügyelve arra, hogy felezve a lapot kell hely a lyukaknak a lefűzéshez. Tartalmát tekintve igen egyszerű. Egyik oldalon a hónap minden napjához egy sor van jegyzethez. Minden lapra felkerült még a… Tovább »

Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Kávé mellé- Színes otthonok

Üdv a reggeli kávé melletti bambuldában.  Nyissuk is a napot szép színes otthonokkal. Hogy mitől is színesek? Attól, hogy mind fehér. Nézd csak milyen szépek.   Végül pedig a kedvencem.   Remélem tetszett a bejegyzés, további jó kávézgatást. A képek forrása ismét a pinterest volt.  ... Tovább »

Zöld és fehér

Gondolom most mindenki a focira gondol hirtelen de aggodalomra semmi pánik, ez nem az a hely ahol a Fradi terítékre kerülhetne. Nem vagyok nagy rajongója a zöld színnek bevallom hacsak nem számít a növényimádatom, így persze azért az otthonom nyomokban zöldet tartalmaz. Főleg azoktól a zöldektől megyek a falnak amiket itthon a falakra kennek. Tudod amelyik… Tovább »

Kék és sárga

Mint lelkes festékfelhasználó keresem a nem szokványos színpárokat, hogy minél színesebb dolgok kerülhessenek ki a kezem alól. Így lett ez a bejegyzés csupa kék és sárga. Szokatlannak hangzik a 2 szín egymás mellett de figyeld csak: A végére pedig a 2 legkedvencebb kedvencem: Nem is mutat rosszul a 2 szín ugye? 🙂 A képek forrása… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!