Régi asztal+festék=varázslat

Tudom ezer éves közhely, hogy a festék csodákra képes de tényleg így van. Nincs ez másként a nemrég elkészült régi/új íróasztalomnál sem. Nagyon-nagyon régen vágytam már egy viszonylag nagy, masszív íróasztalra, hogy könnyebb dolgom legyen amikor leülök a gép elé vagy amikor a srácomnak készítem a vizuális segédeszközeit, meg úgy egyáltalán amikor hobbizok. Egészen eddig… Tovább »

Mindent az Én könyvről- elmélet és tapasztalatok

Aki autizmussal élő gyermeket nevel bizonyára halott már az Én könyvről, jó eséllyel kapott segítséget is ahhoz, hogy neki tudjon kezdeni az elkészítésnek. Bizony ezt a könyvet magadnak kell összeállítani. Ijesztő tudom de ne ess pánikba. Ebben a rovatban megpróbállak végigvezetni ezen a rögös úton. Igen én, mert tapasztalataim szerint az itthoni szakemberek sincsenek teljesen… Tovább »

Letölthető havi tervező

Elég gyorsan sikerült megszerkesztenem a havi tervezőt. A heti tervezőhöz hasonlóan ez is végtelenül egyszerű, átlátható.  Szintén 2 oldalas A/5 méretű. A/4 méretben szerkesztettem ügyelve arra, hogy felezve a lapot kell hely a lyukaknak a lefűzéshez. Tartalmát tekintve igen egyszerű. Egyik oldalon a hónap minden napjához egy sor van jegyzethez. Minden lapra felkerült még a… Tovább »

Letölthető heti tervező

A helyzet az, hogy még nem találták ki azt a naptárat, határidőnaplót akármit amivel én azt a káoszt amiben élek normális, átlátható keretek közé tudnám szorítani. Mondom mit csináltam. Volt egy nagy, vastag önvédelmi fegyvernek is beillő határidőnaplóm. Na, ilyet többé nem veszek. Ugye ismeritek? Elöl éves naptárak aztán oldalanként egy nap. A fél könyvet… Tovább »

Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Kávé mellé- Színes otthonok

Üdv a reggeli kávé melletti bambuldában.  Nyissuk is a napot szép színes otthonokkal. Hogy mitől is színesek? Attól, hogy mind fehér. Nézd csak milyen szépek.   Végül pedig a kedvencem.   Remélem tetszett a bejegyzés, további jó kávézgatást. A képek forrása ismét a pinterest volt.  ... Tovább »

Zöld és fehér

Gondolom most mindenki a focira gondol hirtelen de aggodalomra semmi pánik, ez nem az a hely ahol a Fradi terítékre kerülhetne. Nem vagyok nagy rajongója a zöld színnek bevallom hacsak nem számít a növényimádatom, így persze azért az otthonom nyomokban zöldet tartalmaz. Főleg azoktól a zöldektől megyek a falnak amiket itthon a falakra kennek. Tudod amelyik… Tovább »

Kék és sárga

Mint lelkes festékfelhasználó keresem a nem szokványos színpárokat, hogy minél színesebb dolgok kerülhessenek ki a kezem alól. Így lett ez a bejegyzés csupa kék és sárga. Szokatlannak hangzik a 2 szín egymás mellett de figyeld csak: A végére pedig a 2 legkedvencebb kedvencem: Nem is mutat rosszul a 2 szín ugye? 🙂 A képek forrása… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!