Kapcsolódó, avagy lámpakapcsolók,konektorok újragondolva

Na halljam ki az aki komolyabb erőfeszítéseket tett azért, hogy teszem azt egy nappali felújításakor kereste a megfelelő kapcsolót, konektort a pilácshoz? Senki? Mindenki?  Engem speciel a guta ütött meg anno amikor megláttam mennyibe is kerül(het) egy ilyen kütyü. Mindazonáltal lássuk be nincs is nagy választék a barkécsboltok polcain. Így maradtam én is a semmilyen… Tovább »

Love polc

Jó pár hete már, hogy belefutottam a pinteresten egy nagyon jópofa polc képébe. Mondanom sem kell, hogy kellett egy, mert máskülönben a sárga penész megevett volna az biztos. Szerencsémre van egy ezermester munkatársam, aki igen ért a fához, nagyon komoly bútorokat csinál, így egy ilyet összedobni meg sem kottyant neki. Először így láttam meg: Már… Tovább »

Egy kis pihi

Nagyon hiányzott már, hogy készítsek valamit. Nem igazán volt időm semmi ilyesmire mostanság. Bár kárpitoztam ugye nem olyan rég (ha lemaradtál itt megnézheted) de ahhoz azért nem kell ecset na 🙂 Össze is kaptam magam izibe, úgyhogy varrtam, festéket kevertem, festettem, csiszoltam, ragasztottam, mindezzel jó nagy kupit csináltam a konyhámban… meg jól el is fáradtam… Tovább »

Tányérkáim

Nagyon dolgoztam ám a napokban, történt ugyanis, hogy belefutottam nagyon csinos kis tányérkékba. Egyből vettem is kettőt. Sima üvegtányérokról beszélünk amiknek az alján szép bemart minta van. Persze az úgy nekem nem jó, neki kellett esnem ecsettel, festékkel… nade soha többé. Szép meg minden de iszonyat nezéz volt felragasztani a  mintát a nem sima felület… Tovább »

A szomszéd kertje…

Városba szakadt falusi leányzóként bevallom nagyon hiányzik egy kert. Kertes házból panelba költöztem, így csak egy csepp erkélyem van kiélni szenvedélyem a virágokkal kapcsolatban.  De sebaj majd ha nagy leszek lesz szép kertes házam, mindenféle gizgazokkal de addig is itt van nekem kedves munkatársam Irénke kertje. Nos Irénke ha kinyilik egy virág a kertjében már… Tovább »

Konzervdobozok ismét

Annak aki rendszeresen követi mit is művelek itt, gondolom már nem titok, hogy a sok mániám közül egy bizony a konzerves dobozok felhasználása. Imádom, hogy az egyszerű kis hengeres fémdarab mennyire máshogy hat miután kikerül a kezeim alól. Persze a konzervdoboz az konzervdoboz marad ha esik ha fúj de szerintem bárki szívesen elnézegetne egy belőle… Tovább »

Van egy órád?! (folyt.)

Kicsit több, mint egy hónapja írtam, hogy nagyon vad órakészítésbe kezdtem, nászajándék  gyanánt. Nos azóta az óra elkészült, az ifjú pár megkapta. Soha ennyire még nem izgultam, hogy tetszeni fog e majd  amit készítek, mert igencsak kérdéses, hogy amit az ember lánya elkészít és szépnek talál arról mások mit gondolnak. Szóval megkapták, örültek, azóta elfoglata… Tovább »

Erkély alakulat

  Végre beültettem az utolsó virágládám is, nem csupasz az erkélyem. 🙂 Idei terveim szerint kevés színes virág és több zöld lesz… már ha nem csábulok el és nem riaszt vissza az sem, hogy nincs több hely- olyan helyen ahol ne tudná magát Lekvár, a házi törpe vérnyúlunk önkiszolgálni. Több cserép virágom végezte eme kedves… Tovább »

Üvegtál díszítés

Mindig, mindig belefutok abba, hogy azt gondolom egyszerű dolgom lesz, pikk-pakk összerakom amit kitaláltam. Gondolhatom is hiszen az ötlet megvan, ecsetekkel tudok bánni, festékek, lakkok egyéb kellő tücskök-bogarak kiismerve. Aztán persze az elgondolásnak köze nincs a valósághoz. Na de van egy üvegtálunk ami önmagában nem egy épületes látvány -csicsázzuk ki. Fontos, hogy fonákon dolgozunk, visszafelé,… Tovább »

Country kék rózsaharangozó

Bevallom elég nehéz képes posztokat írni, úgy hogy az ember lánya teljesen alkalmatlan arra, hogy bármit érdemben lefotózzon. Ennek ellenére szorgalmasan fényképeztem minden egyes fázisát egy sima üvegtál teljes átalakulásának. De… Mivel minden kép ami készült szerkesztendő (nem kicsit), nem kevéssel több időbe telik megírni. Na de hamarosan üvegtál decoupage, ahol az eddigiekkel ellentétben fonákon… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!