Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Ötletek a nem mellékes mellékhelységbe

Avagy indulhat a budidekor… Tegye fel a kezét az aki bármi picit is dekorált a mellékhelységben. A delfines, nyekenyókás ülőke és társai nem ér, csak mondom. Nem a kagylós sem… Sajnos lehet, hogy nálam ismét porondra kerül a dolog vizes problémák miatt. “Előferdülhet”, hogy igencsak szét kell barmolni az egész wc-t azért, hogy a hátsó… Tovább »

Így fess falfestékkel bútort- avagy “krétafesték” sufnituning

Nagyon régóta szúrta a szemem a konyha és a gyerekszoba közötti cseppnyi sarokban lévő sarokpolc. Szegény igen csúnyácska volt ráadásul mindig tele volt pakolva mindennel. Kb. lerakóként működött, tehát kulcsok, számlák, pánztárcák, kutyafüttyök, nyeke-nyókák amit el tudsz képzelni ott volt. Nem nyújtott épp épületes látványt. Gáz volt na ne cicomázzuk. Nem csak a mindig ledőlő… Tovább »

Létrázó, avagy mire jó még a létra

Szerintem viszonylag keveseknek van felesleges létrája. De ha mégis akad egy elfekvőben, nem árt tudni mihez is lehet vele kezdeni azon kívül, hogy felmásszunk rá. Remekül használható tárolásra, polcnak, dekorációnak… Nekem nagyon tetszenek ezek a létrás megoldások, kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá. Lássuk is. Új életet kezdhet a fürdőben önmagában vagy kosarakkal kombinálva: Helyettesíthet… Tovább »

Konyha tuning

Ma a konyha kicsonosítására hoztam könnyen illetve viszonylag könnyen kivitelezhető ötleteket. Szerintem a lakás helysigei között itt van a legnehezebb dolga az ember lányának dekoráció terén. Miért? Zsír, gőz, zsíros gőz, por, maszat és még sorolhatnám. Szóval ha konyhát akarunk dekorálni igen meg kell válogatnunk a mivel, hová, hogyant, hacsak nem akrunk éjt nappallá téve… Tovább »

Faláda új szerepben

Manapság nagyon felkapott a faládák és raklapok felhasználása, tele is vele az internet. Nincs is ezzel semmi baj hiszen amellett, hogy újrahasznosítunk ezáltal még egyedi holmink is lehet attól függően, hogy mit látunk bele egy-egy akár kopott régi almás ládába. Ezek felhasználására, hozztam ma ötleteket. Hátha kedvet kap aki hozzájut ilyen “ládakincsekhez”. Lássuk milyen sokoldalú… Tovább »

Nagyon takarítás

Sajnos a tavasz nem csak az első kis virágokról, rügyekről, madárcsicsergésről szól. Bizony a várva várt napsugarak az ablakon bejutva megcsillannak a porszemeken, felfedik a sarkokban megbújó legkisebb pókhálót is amit a téli szürkület jótékony homályba fedett. Pontosan ezért dolgoztam ki magamnak egy kisebb haditervet, hogy szépen lassan úrrá lehessek a porcicák felett. A terv… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!