8 egyszerű ötlet, hogy hogyan dekoráljatok osztálytermet

Szeptember… Új tanév… Új elsős…  + egy lepukkant, minden szegletében gáz tanterem az elsősömnek. Na ebből kell nekünk, szülőknek egy inspiráló, szép helyet varázsolnunk, ahol jó lenni a kis lurkóknak. Vidám mégis tanulásra ösztönző és játékra is remek hely. Nem egyszerű tudom. Gondolom más iskolákban is a szülők dekorálnak, ötletelnek, hogy mit is lehetne a… Tovább »

Dekorálj falat papírral

Manapság igen divatosak a különböző falmatricák,. melyek egyszerű megoldást nyújtanak otthonunk megújítására nagyobb munka nélül. Ráadásul ha megunjuk nyom nélkül el is tudjuk távolítani. Ugyan ilyen jó tulajdonságokkal rendelkező dekorációt tudunk saját kezüleg is készíteni papírból, ráadásul nem csak síkban gondolkozhatunk. Ráadásul ha vannak gyerekek remek elfoglaltság a közös gyerekszobadekoráció elékszítése. De, hogy ne csak… Tovább »

Papírvirág love vol.2

Ha már úgyis új gyerekszoba dekorációt kell csinálnom lévén tavasz van, a dekoráció meg a mániám a gyerekszobába meg pláne akkor miért ne lehetne a frissen látóterembe került papírvirág. Le is szedtem gyorsan a régi “madárfészket” ami még az őszi faággyűjtős időszakból volt és kb. 20 perc alatt meghajtogattam, felfüggesztettem a virágokat… a plafonra… mert… Tovább »

Papírvirág love

Ma egy végtelenül egyszerű kis tavaszi dekorációt készítettem. Egyszerűségét mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az ötletet kisebbik srácom ovis csoportszobájában láttam amit persze tovább gondoltam. Az oviban meseszép, szalvétából készült, óriási papírvirágok lógnak a plafonról. Azonnal nyomába is eredtem az elkészítés hogyanjának, amit egy papírzsepi segítségével el is sajátítottam. Nagyon egyszerű kis dolog, az… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!