Kávé mellé- Ősz a skandináv otthonokban

Be kell vallanom igen irigy vagyok ezekre az otthonokra. Végtelenül egyszerűek, élhetőek, praktikusak, sehol semmi felesleges. Nem is értem, hogy csinálják. Mondjuk egy biztos nekem nem való, képtelen lennék rendben tartani. Akármennyire is igyekszem akármekkora is az elszántság egyszerűen nincs olyan, hogy ne kerülne le valahová egy-egy biszbasz. Ez van… már azon igyekszem, hogy ne… Tovább »

Ősszel a legegyszerűbb dekorálni. Nem hiszed? Megmutatom.

Megállíthatatlanul itt az ősz. Igen nagyon szeretem ezt az évszakot. Minden csupa szín, csupa, csupa meleg szín. Na jó be kell vallanom, hogy igazából addig szeretem az őszt amíg vann egy kis napocska, elég a kiskabát, nem esik minden nap. Szóval a napsütéses őszből egyből legyen karácsony aztán sitty-sutty tavasz. Ez így lenne tökéletes. De… Tovább »

Egyszerű őszi kopogtató

Szeretünk ám  a srácokkal ilyenkor ősszel elmenni gyűjtögetni. A cél persze gesztenye, toboz, szép faágak, madártollak, termések, levelek a vége az, hogy bármit találnak kell, ugyan mindegy, hogy jobb létre szenderült pocokról vagy egy letört járda darabról van e szó, mert az milyen szép, mert kicsi épp kavicsot gyűjt és milyen jó lenne a gyűjteménybe…. Tovább »

Őszi dekor tippek

Nem tudom ki hogy van vele de én speciel szeretem csicsázni a lakást. Persze nem túlzásokba esve, egy-két fityegő valami az ablakokba, pár akármi valami a polcokra az évszaknak vagy épp közelgő ünnepnek megfelelően. Na jó a nem túl csicsa alól a karácsony persze kivétel, na akkor még a srácaim fülére is gömböt akasztok 😀… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!