Faláda új szerepben

Manapság nagyon felkapott a faládák és raklapok felhasználása, tele is vele az internet. Nincs is ezzel semmi baj hiszen amellett, hogy újrahasznosítunk ezáltal még egyedi holmink is lehet attól függően, hogy mit látunk bele egy-egy akár kopott régi almás ládába. Ezek felhasználására, hozztam ma ötleteket. Hátha kedvet kap aki hozzájut ilyen “ládakincsekhez”. Lássuk milyen sokoldalú… Tovább »

Lássuk a medvét /dobozt

Elkészült, győztem, akkor is lefestettem ha ő nem akarta, bár komoly fejtörést okozott. Amúgy is nehezebb egy már díszített, festett dolgot új ruhába öltöztetni, főleg ha az a dolog csupa meglepetés. Először is szerettem volna megszabadítani a mintától ami szintén decoupage technikával készült. Elég összedobottnak tűnt (az is volt) több sebből vérzett már. Na itt… Tovább »

Felújítok

Történt, hogy egyik kedves munkatársam megkért, hogy újítsam fel a dobozát mely a fürdőszobájában volt hivatott fésüket ilyesmiket rejtegetni. Erős, masszív doboz, amin azért meglátszik hogy egy párás helységben volt (probléma 1) és a festése, mintázata sem volt már túl jó állapotban (probléma 2). Igazából lenne még időm vele foglalkozni de nem tudtam ellenállni a… Tovább »

Kosaram, kosaram…

Vannak dolgok amik mellett, mint lelkes hobbi kisiparos egyszerűen nem tudok elmenni, vagy maximum egyszer de aztán a kiszemelt holmi úgyis hazajön velem. Így történt, hogy ma befogadtam 2 gyönyörű csomagolópapírt és 2 füles kosárkát. Aztán persze míg hazaértem azon agyaltam, hogy hogyan is fogok ezekből valami igazán szépet csinálni. Első körben a kisebbik kosárkára… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!