Régi farmerek új szerepben

Biztos vagyok benne, hogy szinte mindenkinek lapul egy vagy kettő olyan farmer a szekrényében amit már nem használ valamiért, vagy a gyerekek szekrényében egy- két kinőtt darab. Mert nekem biza van… meg a srácoknak is. Persze azokat amiknek nincs baja mindig továbbadom valakinek akinek még kisebb a gyereke de biza van amelyik igencsak hadisérült lesz…. Tovább »

Néhány egyszerű ötlet sulikezdésre

Szeptembertől 2 iskolásom lesz. Részvétem magamnak, meg mindenkinek aki hasonló cipőben jár. Na nem mintha könnyebb lett volna amikor egy iskolás, egy ovis volt a felállás. 🙂 Mondanom sem kell, hogy ezerrel megy a készülődés a tanévkezdésre. Vásárlás, válogatás, füzetkötés , tolltartók rendezése, címkézések stb. Van dolog elég… Persze vannak dolgok amiket magunk készítünk, ilyenek… Tovább »

Cerkatárolás-avagy sulikezdés előtti sikítófrász

Sikítófrász-igen. Lesz egy elsős gyerkőcöm. Nem tudom, mondjam még? 🙂 Szerintem nem mondok azzal újat, hogy mind a gyerekszobabútor, mind a ceruzák, színesek, kréták, filcek bizony igen megszaporodnak. Nem épp elenyésző mértékben. Oké, hogy megvan az íróasztal, oké, hogy nem túl nagy, mert nem lehet a fél szoba íróasztal de most az íróasztal fele ceruzatartó…. Tovább »

Akasztják a virágot

Bevallom igen mániákus vagyok abban is, hogy a plafon sem maradhat “szárazon” ergo ott is kell valami akármi csicsának lennie. Ne ijedjen meg senki, mindezt vizuális sokk nélkül oldom meg, bőven elég egy-két kampó amik elbírnak egy-egy cserép virágot. Persze saját készítésű makramé tartókban. Egyedül a srácaim szobájában van mindig az évszakhoz igazodó plafondekor, amit… Tovább »

Konzervdobozok ismét

Annak aki rendszeresen követi mit is művelek itt, gondolom már nem titok, hogy a sok mániám közül egy bizony a konzerves dobozok felhasználása. Imádom, hogy az egyszerű kis hengeres fémdarab mennyire máshogy hat miután kikerül a kezeim alól. Persze a konzervdoboz az konzervdoboz marad ha esik ha fúj de szerintem bárki szívesen elnézegetne egy belőle… Tovább »

A bazi nagy konzervdoboz

A napokban igen nagy szerencsém volt mivel sikerült hozzájutnom egy nagyobb konzerves dobozhoz. Mondhatni bazi nagyhoz. Nem is baj, pont kellett, hogy a sok festékem ilyen-olyan holmim el tudjam szépen pakolni. Persze önmagában nem nyújtott épületes látványt, meg kellett hekkelni. Túl sokat sem szerettem volna vele foglalkozni, így az itthon fellelhető mindenfélékből dolgoztam ismét és,… Tovább »

(Konzerv)dobozoló

Tudom, tudom egy konzervdoboz önmagában nem épp egy mutatós darab de a lehetőség bizony benne van, hogy ékes/hasznos dísze lehessen otthonunknak csak egy kis fantázia kell, hogy észrevedd. Végeztem is egy kis kutatást, hogy meg tudjam mutatni mennyi minden van egy konzervdoboznyi fémdarabban, mennyi arca lehet, mire használható miután kiürült. Fogadok, hogy eztán egyet sem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!