Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Létrázó, avagy mire jó még a létra

Szerintem viszonylag keveseknek van felesleges létrája. De ha mégis akad egy elfekvőben, nem árt tudni mihez is lehet vele kezdeni azon kívül, hogy felmásszunk rá. Remekül használható tárolásra, polcnak, dekorációnak… Nekem nagyon tetszenek ezek a létrás megoldások, kíváncsi vagyok ti mit szóltok hozzá. Lássuk is. Új életet kezdhet a fürdőben önmagában vagy kosarakkal kombinálva: Helyettesíthet… Tovább »

Konyha tuning

Ma a konyha kicsonosítására hoztam könnyen illetve viszonylag könnyen kivitelezhető ötleteket. Szerintem a lakás helysigei között itt van a legnehezebb dolga az ember lányának dekoráció terén. Miért? Zsír, gőz, zsíros gőz, por, maszat és még sorolhatnám. Szóval ha konyhát akarunk dekorálni igen meg kell válogatnunk a mivel, hová, hogyant, hacsak nem akrunk éjt nappallá téve… Tovább »

Zsákvászon főszerepben

Ma tavaszi nagytakarítás címén eljutottam addig, hogy letakarítsam a konyha ablakot. Ilyen steril még sose volt. Keresgéltem a függönyök között, hogy ha már takarítok akkor cserélem azt is és rájöttem, hogy hiába van több garnitúra, hiába szépek, valahogy a nem stimmelnek. Elég hamar rá is jöttem, hogy bizony ide, ebbe a konyhába zsákvászonfüggöny dukál vitrázs… Tovább »

Nagyon takarítás

Sajnos a tavasz nem csak az első kis virágokról, rügyekről, madárcsicsergésről szól. Bizony a várva várt napsugarak az ablakon bejutva megcsillannak a porszemeken, felfedik a sarkokban megbújó legkisebb pókhálót is amit a téli szürkület jótékony homályba fedett. Pontosan ezért dolgoztam ki magamnak egy kisebb haditervet, hogy szépen lassan úrrá lehessek a porcicák felett. A terv… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!