Dekorálj térképpel! Mutatom hogyan.

Tegye fel a kezét aki szereti a térképeket! o/ Nos ha a te kezed is fent akkor ez a poszt igazán neked szól. Bevallom gyerekkoromban nagyon szerettem a térképeket bújni, nézegetni ugyanúgy, mint most a srácaim. Arra gondoltam, hogy akkor miért ne csempészhetném be a gyerekszobába valamilyen dekorációnak. Úgyis most volt náluk festés a dekoráció… Tovább »

Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Régi könyvek új élete

Bizonyára mindenkinek van egy-két régi könyve amitől nem tud megválni valamiért. Én személy szerint nem szívesen dobok ki könyvet. Nincs hozzá szívem, így igen sok szebb kort megélt darab van jelenleg is.  De nincs minden veszve ám. A régi könyvekből is rengeteg használható, szép dolog készíthető. Így ki sem kell dobni és tárolgatni sem kell… Tovább »

De mire is jó a beton? Megmutatom.

Játszunk! Én mondok egy szót te pedig rávágod ami elsőre eszedbe jut. Hagyd itt kommentben vagy a facebook-on mi is volt az. Oké? A szavam: BETON. De a betonkeverő nem ér ám. 🙂 Nekem az első ami eszembe jut a lakásom. Egy betonkocka- ez van. 🙂 Viszont gondoltad volna, hogy azon kívül, hogy házakat, járdát,… Tovább »

Készíts te is inspirációs táblát!

Kezdjük ott hogy mi az az inspirációs tábla? Én úgy fogalmaznám, hogy egy a céljaid összegző tábla, mely motivál, emlékezet, hogy mik azok a célok amiket kitűztél magadnak.  Nem kell más mit valamilyen alap amit felhasználsz, régi újságok, magazinok, ragasztó és a képzeleted. Igazából kicsit olyan ez, mint amikor iskolában készítettük az újságokból kivágott képekből… Tovább »

Ötletek a nem mellékes mellékhelységbe

Avagy indulhat a budidekor… Tegye fel a kezét az aki bármi picit is dekorált a mellékhelységben. A delfines, nyekenyókás ülőke és társai nem ér, csak mondom. Nem a kagylós sem… Sajnos lehet, hogy nálam ismét porondra kerül a dolog vizes problémák miatt. “Előferdülhet”, hogy igencsak szét kell barmolni az egész wc-t azért, hogy a hátsó… Tovább »

Képkeretek kicsit másképp

Na nem nagyon csak kicsit másképp. Egy képkeret ha lehet maradjon a lehetőségeinek keretei között. (ez de rossz így leírva 🙂 Szóval, rugaszkodjunk el a megszokott dolgoktól és nézzük meg egy új szemszögből ezeket a viszonylag jelentéktelennek tűnő ám otthonunk összhatását tekintve igen fontos apróságokat.  Mutatom is milyenek lehetnek ha nem csak hazavisszük és beledobunk… Tovább »

Képek a falon

Igen nagy fejtörést tud okozni egy-egy falfelület képekkel való dekorálása. Így van ezzel egyik munkatársam aki nem tudja hol is álljon neki, most neki gyűjtöttem ötleteket, hátha talál kedvére valót amit a saját elképzeléseihez lehet igazítani. Lássuk is miket találtam. Lehet keretet készíteni régi ablakból: Régi létrátis be lehet fogni: A szinte semmiben sem hasonlító… Tovább »

Variációk ékszertárolásra

Bizony gondot tud okozni az ékszerek tárolása, legalábbis nekem, zsigerileg vagyok alkalmatlan bármi rendszerezésére. A nyakláncok, karkötők összegabalyodnak, a fülbevalók egyik fele mindig eltűnik, sosincs meg ami épp kellene és ezt tapasztalatból mondom annak ellenére, hogy nekem van ékszeres szekrénykém, csak már nem fér el benne semmi. Erre kerestem ma mutatós, praktikus  megoldásokat.  Szinte mindet… Tovább »

Képkeret újratöltve

Vettem 2 natúr fa képkeretet srácaimnak, hogy legyen mibe mutogatni csini kis pofijukat. Azért natúr fa, mert  gondoltam jól lefestem. Na ez volt már vagy egy éve. Persze használatban voltak de ma meguntam, lekaptam a polcról és lefestettem őket. Végre…!!! Mert persze mindig a saját kis holmijaim várnak legtovább a szebb létre. De mutatom is… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!