Kreatív ötletek gyerekeknek

Hamarosan itt a tavaszi szünet, Nyuszi bácsi és nyuszi néni már nagyon figyeli a kertek alól, hogy ki hogy viselkedik és bizony ettől függ, hogy kinek mit tojik a kosárba. Na ez az ami a gyerekeket pont nem érdekli és egy óvatlan pillanatban egy szempillantás alatt képesek orkokká válni, amíg te próbálod a tojásokat megfesteni… Tovább »

Szüneti mulatság

Az időjárás sajnos nem kompatibilis azzal, hogy most van az őszi szünet. Esik az eső, tiszta nyálka minden. Egyszóval esélytelen minden szabadtéri tevékenység a lurkókkal.  De aggodalomra semmi pánik, lakáson, házon belül is találni annyi elfoglaltságot, hogy rossz időben se üsse fel a fejét az unalom és az elekrtomos gyerekpásztort se kelljen nullahuszonnégyes szolgálatba helyezni. Mutatom… Tovább »

Egyszerű ékszertartó kövekből

Mára egy igen könnyen kivitelezhető ékszertartó ötletet hoztam. Nincs is másra szükség, mint néhány szép formájú nagyobb kavicsra és kétoldalú ragasztóra. Ebből érdemes egy jobb minőségűt használni. A dolgod mindössze annyi, hogy a megtisztított kavicsokat a kétoldalú ragasztóval felragaszd a falra és mehetnek is rájuk a karkötők, nyakláncok. Ugye milyen egyszerű? A forrás a pinterest.... Tovább »

Kerti dekor kavicsokból

Egy nagyon cuki kis kerti dekort mutatok melyet akár gyerkőcökkel is el lehet készíteni, sőt a hozzávaló kavicsok gyűjtését is rájuk bízhatjuk.  Ami kell: -néhány kavics, ragasztó, fekete és fehér festék (illetve én magam vennék hozzá felragasztható mozgó szemeket) A kavicsokat összeragasztjuk, szemeket festünk rá és kész is… Írtó cukik 🙂 A kép forrása a… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!