Ősz van. Baglyot mindenhová!

A tökök, faágak, bogyók, magok, színes falevelek, termések mellett elengedhetetlen ma már egy két bagoly az őszi dekorációból. Nagyon divatos lett ez a minta szinte már zaklatóan divatos, ilyen-olyan formában már minden lakberes boltban találni bagoly mintás vagy formájú dekorációkat de miért ne készíthetnéd el magad. Ha itt vagy egy diy blogon akkor nyilván el… Tovább »

Szüneti mulatság

Az időjárás sajnos nem kompatibilis azzal, hogy most van az őszi szünet. Esik az eső, tiszta nyálka minden. Egyszóval esélytelen minden szabadtéri tevékenység a lurkókkal.  De aggodalomra semmi pánik, lakáson, házon belül is találni annyi elfoglaltságot, hogy rossz időben se üsse fel a fejét az unalom és az elekrtomos gyerekpásztort se kelljen nullahuszonnégyes szolgálatba helyezni. Mutatom… Tovább »

Váza befőttesüvegből

Nagyon egyszerű ötletet hoztam most is. Egy befőttesüvegből, száradógyurmával és pár formás gombbal igazán mutatós vázát készíthetsz magadnak. Csak vond be az üveget a gyurmával, nyomkodd bele a gombokat, hagyd megszáradni és kész is. Ugye milyen egyszerű? Forrás a pinterest.... Tovább »

Gombold újra

Kb. 2 kilónyi indokom van arra, hogy ma egész nap gombos ötletek után kutattam. Egyszerűen annyi van, hogy lassan nyithatok egy kiskereskedést. Mondjuk lehet külön kellene tárolnom őket, szerintem szaporodnak.  Lehetetlen, hogy én hordtam össze ennyi sokat.A jelenlegi felhasználásuk mellett talán 2070-re elfogynának, már abban az esetben ha nem gyűjtöm tovább. Olyan meg nincs. Így… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!