Parafatábla 2x

Úgy esett, hogy M. régi napirendi táblája a régi formában már nem kell. Újat kell készítenem. Szépül a szobájuk és ez a csúfság már nagyon bántotta a szemem annak ellenére, hogy megállta a helyét, működött. A táblánk alapját egy parafa tábla adta amit több sorban feltépőzáraztam, hogy így tudjuk a szükséges sorrendbe kirakni a kártyáinkat…. Tovább »

Ősz van. Baglyot mindenhová!

A tökök, faágak, bogyók, magok, színes falevelek, termések mellett elengedhetetlen ma már egy két bagoly az őszi dekorációból. Nagyon divatos lett ez a minta szinte már zaklatóan divatos, ilyen-olyan formában már minden lakberes boltban találni bagoly mintás vagy formájú dekorációkat de miért ne készíthetnéd el magad. Ha itt vagy egy diy blogon akkor nyilván el… Tovább »

Szüneti mulatság

Az időjárás sajnos nem kompatibilis azzal, hogy most van az őszi szünet. Esik az eső, tiszta nyálka minden. Egyszóval esélytelen minden szabadtéri tevékenység a lurkókkal.  De aggodalomra semmi pánik, lakáson, házon belül is találni annyi elfoglaltságot, hogy rossz időben se üsse fel a fejét az unalom és az elekrtomos gyerekpásztort se kelljen nullahuszonnégyes szolgálatba helyezni. Mutatom… Tovább »

Váza befőttesüvegből

Nagyon egyszerű ötletet hoztam most is. Egy befőttesüvegből, száradógyurmával és pár formás gombbal igazán mutatós vázát készíthetsz magadnak. Csak vond be az üveget a gyurmával, nyomkodd bele a gombokat, hagyd megszáradni és kész is. Ugye milyen egyszerű? Forrás a pinterest.... Tovább »

Papírguriga más szerepben

Szuperjó ötleteket találtam a kéztörlő és wc papírgurigák felhasználására. Igazából olyan sokat, hogy nem is érdemes egy posztba sűríteni, így most csak egy féle felhasználását mutatom meg. De hogy ne csak a levegőbe beszéljek kukáztam egyet itthon a khmmm… nos igen a budiban, hogy teszteljem működik e  az elmélet a gyakorlatban. Ezt majd ti eldöntitek,… Tovább »

Képkeret újratöltve

Vettem 2 natúr fa képkeretet srácaimnak, hogy legyen mibe mutogatni csini kis pofijukat. Azért natúr fa, mert  gondoltam jól lefestem. Na ez volt már vagy egy éve. Persze használatban voltak de ma meguntam, lekaptam a polcról és lefestettem őket. Végre…!!! Mert persze mindig a saját kis holmijaim várnak legtovább a szebb létre. De mutatom is… Tovább »

Botok az asztalomon

Mostanában elég kevés időm jut kreatívkodni de minap a fülembe ültették a bogarat asztaldíszügyileg. Miért nincs nekem asztaldíszem? Nosza kaptam is magam és összedobtam egyet kizárólag olyan dolgokból amik itthon fellelhetők: maradék anyagok, gombok, zsákszalag, kötözők és ezek maradékai. Seperc alatt összeöltöttem pár “virágot” beizzítottam a ragasztópisztolyt alapnak összekötöttem  2 botot és nézd mi lett:… Tovább »

Gombold újra

Kb. 2 kilónyi indokom van arra, hogy ma egész nap gombos ötletek után kutattam. Egyszerűen annyi van, hogy lassan nyithatok egy kiskereskedést. Mondjuk lehet külön kellene tárolnom őket, szerintem szaporodnak.  Lehetetlen, hogy én hordtam össze ennyi sokat.A jelenlegi felhasználásuk mellett talán 2070-re elfogynának, már abban az esetben ha nem gyűjtöm tovább. Olyan meg nincs. Így… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!