Kávé mellé- Mesés erkélyek

Mióta az eszemet tudom, na jó mióta panelban lakom álmom egy gyönyörű virágos erkély. Tudod az az őserdőszerű ami csak keveseknek van. De egyre inkább gyanítom, hogy genetikailag lehetek alkalmatlan összehozni egyet. Mondjuk nem is kis kihívás az erkélyre tűző nap miatt. Kimész… elégsz, kész.  Azért csak szeretek sóvárogni kicsit. Gyűjtöttem is néhány képet, hogy… Tovább »

Kávé mellé- Boho dekor az őszi szürkeség ellen

Na igen. Ilyenkor ősszel be tud fordulni az ember lánya a nagy szürkeségben.  Szerencsére apró ötletekkel tehetünk arról, hogy legalább az otthonunk ne legyen unalmas, borús ha már az idő az.  Ma bohém ötleteket hoztam, mert ha valami akkor a boho nem tud unalmas lenni. Totál szertelen és kusza az egész. Nem hinném, hogy volna valami… Tovább »

Dekorálj falat képek nélkül

Nem egyszerű dolog kitalálni mi kerüljön otthonunkban a falakra dekorációnak. Szerencsére jó hír, hogy nem csak képekkel tehetjük egyedivé falainkat. Ezer és ezer más lehetőségünk van a dekorálásra, hogy ne csupasz falak között éljünk ráadásul nagy felületen igazán nagy kihívás kiélni a kreatívságunk.  Ma a képek nélküli dekorálásra hoztam ötleteket a teljesség igénye nélkül. Dekorálhatsz… Tovább »

Akasztják a virágot

Bevallom igen mániákus vagyok abban is, hogy a plafon sem maradhat “szárazon” ergo ott is kell valami akármi csicsának lennie. Ne ijedjen meg senki, mindezt vizuális sokk nélkül oldom meg, bőven elég egy-két kampó amik elbírnak egy-egy cserép virágot. Persze saját készítésű makramé tartókban. Egyedül a srácaim szobájában van mindig az évszakhoz igazodó plafondekor, amit… Tovább »

Erkély alakulat

  Végre beültettem az utolsó virágládám is, nem csupasz az erkélyem. 🙂 Idei terveim szerint kevés színes virág és több zöld lesz… már ha nem csábulok el és nem riaszt vissza az sem, hogy nincs több hely- olyan helyen ahol ne tudná magát Lekvár, a házi törpe vérnyúlunk önkiszolgálni. Több cserép virágom végezte eme kedves… Tovább »

Olyan nincs, hogy valamibe nem lehet virágot ültetni

Tavasz, jön a tavasz. Ilyenkor már javában a virágokkal vagyok elfoglalva vagyis inkább úgy kell fogalmaznom, hogy ilyenkor jobban, mint az év többi részében. Mint buzgó virágmániás és aki utálja az egyencserepeket (persze annak is megvan a maga bája) keresem is az alternatív megoldásokat, hogy a saját elborult elmém által kitalált ültetőedényeken kívül még mit… Tovább »

Talált kincsből bármi tartó

Kincsre leltem ma a polcon ahol azoknak a dolgoknak van a helye aminek nincs helye. Már az egyiken,mert van még 2 ilyen polc meg pár tál meg kosárka. (Majd csinálok egy hogyan ne rendszerezz posztot és bemutatom őket 🙂 ) Ja igen mutatom: Nem tudom mi lehetett fénykorában, honnan jött de van 2. Egyiken sajna… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!