10 dekoratív tipp, hogy mindig rend legyen a fürdőszobádban

Ugye nem csak nekem okoz gondot a fürdőszobában rendet tartani? Rengeteg dolognak kell helyet találni egy kis helységben, úgy, hogy minden kéznél legyen amikor szükség van rá. Fogkefék, hozzá poharak, fogkrémek- ki melyiket részesíti előnyben. Folyékony szappan a csap mellé, borotvahab, borotva, aftershave, samponok, tüsfürdők, hajbalzsamok, hajpakolások, arcápoló szerek, ezer és ezer féle kencefice ilyen olyan… Tovább »

Gyertyát az erkélyre

Bizony-bizony a gyertya nem csak ünnepek idején elengedhetetlen. Remek hangulatot varázsolhatsz velük akár az erkélyre is az esti kiülős beszélgetésekhez. Erre hoztam most néhány ötltet. Teheted őket a jól bevállt befőttesüvegekbe: Készíthetsz tartót borosüvegből:   Letört a pohár talpa? Virág mellé szúrva még elfér bele egy mécses:   A konzervdobozok is segítségedre lehetnek:   Teheted… Tovább »

Húsvéti dekorációk egyszerűen

Huhhh… Jó rég sikerült posztot írnom. Kicsit megszaporodtak a teendőim ráadásul a 2 gyerkőc mellé hozzánk költözött egy cseppnyi kutyus Abigél is. Gondolhatjátok mennyire áll a bál. Nem utolsó sorban technikai gondokkal is küzdök, jelen bejegyzésem telefonról próbálom megírni. Elég bátor vagyok, tele is lesz a végére a hócipőm. Remélem azért a telefonom megbirkózik a… Tovább »

Kreatív ötletek gyerekeknek

Hamarosan itt a tavaszi szünet, Nyuszi bácsi és nyuszi néni már nagyon figyeli a kertek alól, hogy ki hogy viselkedik és bizony ettől függ, hogy kinek mit tojik a kosárba. Na ez az ami a gyerekeket pont nem érdekli és egy óvatlan pillanatban egy szempillantás alatt képesek orkokká válni, amíg te próbálod a tojásokat megfesteni… Tovább »

Csináld magad lámpák, hangulatvilágítás

Van ám énnékem diy lámpatervem, már vagy egy éve készülök megcsinálni és ez mindig eszembe is jut ahányszor leporolom a hozzá beszerzett üvegeimet. Igazából nem is tartana olyan sokáig megcsinálni, mert csak egy egyszerű lógós világítás lenne belőlük csak ugye neki kellene állni. Levágatni az üvegek alját, beszerezni a szerelékeket, vezetékeket, fúrni egyet a plafonba… Tovább »

Cerkatárolás-avagy sulikezdés előtti sikítófrász

Sikítófrász-igen. Lesz egy elsős gyerkőcöm. Nem tudom, mondjam még? 🙂 Szerintem nem mondok azzal újat, hogy mind a gyerekszobabútor, mind a ceruzák, színesek, kréták, filcek bizony igen megszaporodnak. Nem épp elenyésző mértékben. Oké, hogy megvan az íróasztal, oké, hogy nem túl nagy, mert nem lehet a fél szoba íróasztal de most az íróasztal fele ceruzatartó…. Tovább »

Váza befőttesüvegből

Nagyon egyszerű ötletet hoztam most is. Egy befőttesüvegből, száradógyurmával és pár formás gombbal igazán mutatós vázát készíthetsz magadnak. Csak vond be az üveget a gyurmával, nyomkodd bele a gombokat, hagyd megszáradni és kész is. Ugye milyen egyszerű? Forrás a pinterest.... Tovább »

Befőttes üveg új ruhája

Az üveg tárgyak díszítése, festése sem lehet nagy kihívás a sima felület ellenére sem amin elvileg lehetetlen a festék tapadása. De mivel olyan nincs, hogy valamit nem lehet lefesteni lássuk a medvét/üveget. Amire szükség volt: befőttes üveg, ecset, akril festékek, szivacs, decoupage ragasztó, mintás szalvéta, kender cérna. Íme az alany. Alanyt először,mint mindig alapoztam 2x…. Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!