Bréking nyúz… költözik az auti help

A napokban arra döntésre kellett jutnom, hogy az auti helpet külön kell költöztessem. Egész egyszerűen nem lehet ezt egy kategórián belül tartani. Annyi de annyi minden jött össze ezzel kapcsolatban amit le kell írni, meg kell mutatni, hogy különálló oldalt érdemel. Az oldal fapadosan bár de ma elindult a hozzá tartozó facebook oldallal együtt.  Nagyon… Tovább »

Mindent az Én könyvről- elmélet és tapasztalatok

Aki autizmussal élő gyermeket nevel bizonyára halott már az Én könyvről, jó eséllyel kapott segítséget is ahhoz, hogy neki tudjon kezdeni az elkészítésnek. Bizony ezt a könyvet magadnak kell összeállítani. Ijesztő tudom de ne ess pánikba. Ebben a rovatban megpróbállak végigvezetni ezen a rögös úton. Igen én, mert tapasztalataim szerint az itthoni szakemberek sincsenek teljesen… Tovább »

20+ 1 dolog amit ne mondj egy autista szüleinek

Autista gyermeket nevelve és vele nyilvánosan bátorkodva megjelenni bizony találkozom olyan szóbeli megnyilvánulásokkal amiktől lekarmolnám magam legszívesebben. Gondoltam megpróbálom pontokba szedni, mert bizony igen sok derűre adhat okot a maga groteszk módján.  Íme pár dolog tőlem arról mit ne mondj egy autista szüleinek. 1. Úgyis kinövi. – Persze 2. És mégis hány éves koráig fog… Tovább »

Az én medvém

Amint látjátok bővült a blog menüje, bekerült egy új legördülő menü Auti help néven. Hogy mi is ez? Azt még én is szeretném pontosan tudni. Végre úgy érzem, hogy ez a blog mindamellet, hogy diy és kütyümütyüfütyü blog, tud az lenni ami még nem volt. Segítség. Segítség olyan szülőknek akiknek a gyermeke autizmussal él… akiknek… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!