Advent nálunk

Még jó, hogy mindig mondogatom, hogy időben ki kell találni, neki kell látni az adventi dekorációnak, mert úgy járunk mint az egyszeri blogger. Mert mindennek elleneére ki az aki a haja alól majd kiesve próbálja utolérni magát az utolsó pillanatban? o/ én természetesen, inkább két kézzel jelentkezem \o/ ,legszivesebben tarkón végnám magam egy döglött ponttyal… Tovább »

Adventi kalendáriumok- csináld magad módra

Bevallom nagy szerelmese vagyok az adventi kalendáriumnak. Persze magamnak nem aggatok ki, de olyan jó látni a srácok boldog pofiját, hogy fogynak a kis csomagok és tudják, a Jézuska már egyre közelebb jár. Sosem veszek bolti kalendáriumot, nem igazán nyerik el a tetszésem, ráadásul ha magam készítem plusz öröm az elkészítés és az kerül a… Tovább »

Adventi koszorú másképp

Nem tudom ki, hogy van vele de engem még nem vitt rá soha a lélek, hogy megvegyek egy kész adventi koszorút. Hogy miért? Fogalmam sincs, talán mert nem vagyok normális és mindig úgy vagyok, hogy majd csinálok magam, aztán persze sosincs rá időm. Na pontosan ezért van az, hogy a jóég tudja hány év alatt… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!