Pinterest inspirálta dekoráció

Imádom a pinterestet. Ez mi sem bizonyítja jobban mint a saját tábláim. Ki nem hiszi járjon utána nyugodtan ide kattintva.

Rengeteg ötletet lehet ám innen ellesni az egyszerűtől a bonyolultig, amit aztán otthon kamatoztathatunk a saját ízlésünkre formálhatunk. Amolyan ötletgenerátorként nagyon hasznos, hiszen az ötletek sokszor nem jönnek maguktól kell valami elindítja az agyban a fogaskerekeket. 

A minap tök véletlen futottam bele egy képbe nevezetesen ebbe: 

 

Ugye olyan egyszerű kis dolog ez? Puzzle összeragasztva. Na az ilyen dolgoknál csapsz a homlokodra, hogy ez neked nem jutott eszedbe. Így voltam én is. 

Nagyon nagyon régóta kerülgettünk itthon egy 1000 darabos puzzle-t. Elég rossz vásár volt ami azt illeti. Nem lehetett kirakni. Félreértés ne essék nem mi voltunk a bénák hanem a puzzle rossz. Nagyon részletes volt a minta és az is homályosan volt rányomva. Ez az én szerencsém egyébként. Sokszor fogok ki selejtes dolgokat. Valahogy vonzom. Ez van. Azért kidobni sajnáltam, így jó ideje porosodott csak. Néha néha leporoltam de haszna nem volt. Eddig. 

Amint megláttam ezt a képet azonnal tudtam, hogy most jött el a selejt puzzle ideje.

El is készítettem a saját puzzle szívecskéinket.

Ehhez először nyomtattam sablont. Nem vágtam ki csak a lapon szépen körberaktam a darabokat a vonalakon. Aztán jött a második réteg aminél a darabokat mindig oda ragasztottam ahol 2 puzzle találkozik. Mint amikor téglát rak az ember. Alulra került mindig a mintás fele, ragasztáshoz pedig egyszerű sulifixet használtam. Amikor 3-4 réteg egymáson volt könyveket pakoltam rájuk súlynak, így szárítottam meg. Teljes száradás után lefestettem őket. Ehhez pentart dekor paint soft festékeket használtam 3 féle színben. Amikor a festék is megszáradt organza masnikat ragasztottam rájuk. Ezeket viszont már ragasztópisztollyal rögzítettem.

Nem tartott sok ideig elkészíteni őket ennek ellenére csinos kis dekorációk lettek. A helyükre még várniuk kell, mert amíg nincs meg a nappali tatarozás már nem dekorálok. Addig szépen várakoznak majd a többi elkészült és még készülő holmikkal. 

 

IMG_0139

 

 

IMG_0145 másolata

IMG_0144

 

IMG_0139 másolata

IMG_0138 másolata

IMG_0143

 

IMG_0137 másolata

IMG_0136 másolata

puzzle szív dekoráció

 

IMG_0135 másolata

 

IMG_0146

puzzle szívek

diy puzzle dekoráció

IMG_0149

puzzle dekoráció

 

IMG_0153

IMG_0164

IMG_0163

IMG_0162

 

IMG_0160

 

IMG_0155

IMG_0154

Nem is rossz igaz? Neked volt már, hogy elkészítettél valamit amit pinteresten láttál? Ha igen mi volt az? Várom válaszod itt lent kommentben vagy a facebook-on. 

Köszönöm figyelmed ma is. Ha tetszett a bejegyzés kérlek ne felejtsd el lájkolni vagy megosztani másokkal.

A képek forrása a pinterest és én magam. Bár fotózni még mindig nem tudok. 🙂

 

 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!