Letölthető havi tervező

Elég gyorsan sikerült megszerkesztenem a havi tervezőt. A heti tervezőhöz hasonlóan ez is végtelenül egyszerű, átlátható. 

Szintén 2 oldalas A/5 méretű. A/4 méretben szerkesztettem ügyelve arra, hogy felezve a lapot kell hely a lyukaknak a lefűzéshez.

Tartalmát tekintve igen egyszerű. Egyik oldalon a hónap minden napjához egy sor van jegyzethez. Minden lapra felkerült még a következő hónap első 2 napja. A számozás mellett helyet kapott négyzetbe pedig ha szeretnéd beírhatod a napok kezdőbetűjét. Én a dolgozós napjaim pöttyözöm ott. Tehát nincs megkötve senki keze. A tervező jobb oldalán kapott helyet egy kisebb táblázat a fontos dátumok kiemeléséhez, illetve egy jegyzetelős rész. 

 

 

 

Dekoráció terén szintén nem estem túlzásba, ez a tervezőlap csak egy kis rózsaszín flamingót kapott.

Bizonyára feltűnt, hogy a lapok méretéhez képest viszonylag sok az üres hely. Nos ennek több oka van. Nem igazán látom értelmét a rácsokkal telepakolt lapoknak, mert átláthatatlan lesz az egész. Na meg persze a cél az, hogy mindenki a saját örömére firkálhassa, hogy minél jobban használható legyen hisz nem vagyunk egyformák, mindenkinek más a hasznos.  Az enyém például kicsit már scrapbookos. Nyomtattam hozzá matricákat és ragasztom bőszen. Majd szerkesztek nektek is. Nagyon hasznosak tudnak lenni. Ha másért nem hát azért, mert kellemesebb a szemnek így már nem csak a feladatokat látni. Egyből másabb a kedve az ember lányának. 🙂

Szóval ennyit az általam készített tervezőről. Letöltésért KATT IDE!

A teendőd ugyanaz, mint a heti tervezőnél. Letöltöd, kinyomtatod. A lapot felezed, lyukasztod és mehet is a lefűzőbe.

Használd egészséggel, remélem hasznodra válik.

Ne felejtsd el megosztani barátaiddal. 🙂 Köszönöm a figyelmed. 

A képek forrása a pinterest. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!