Dekorálj térképpel! Mutatom hogyan.

Tegye fel a kezét aki szereti a térképeket! o/

Nos ha a te kezed is fent akkor ez a poszt igazán neked szól.

Bevallom gyerekkoromban nagyon szerettem a térképeket bújni, nézegetni ugyanúgy, mint most a srácaim. Arra gondoltam, hogy akkor miért ne csempészhetném be a gyerekszobába valamilyen dekorációnak. Úgyis most volt náluk festés a dekoráció és elpakolás folyamatban. Most van ennek itt az ideje. 

Az is igaz, hogy most épp star wars őrület van, így elég vegyes lesz a felhozatal. ( Így biztos, hogy nem lesz tematikus gyerekszobánk.) Egy tuti olyan nem kerül ki amitől nehéz megszabadulni vagy fúrni- faragni kell hozzá. Nem akarok egy túlzsúfolt zavaró helyet sem tehát jól meg kell gondolni. A falak fehérek lettek így kicsit könnyebb dolgom van. Ez a szín fogja majd össze a sok színes dobozt, játékot, dekort egy kerek egésszé.

Tehát készül egy gyerekszoba dekorációja star wars, térkép és az általam kedvelt egyszerű illusztrációkkal… az erő legyen velem, hogy ezt összehozzam.

De lássuk milyen térképes dekorációk készülhetnek. Határ a csillagos ég…

Bútorfelújításhoz. (fel kellene úgyis újítanom egy régi fiókosukat.)

 

Térképes poszter falra, plafonra:

 

 

Keretezve, fellógatva:

 

Ablakba dekornak vagy függöny helyett:

 

Ragaszthatod tárolóra, lámpabúrára:

 

Végül a kedvencem. Egyszerű dobozokból mutatós tárolókat készíthetsz.

 

Nos, hogy én hogyan viszem be a térképet, mint dekorációt még halvány lövésem sincs de úgy még nem volt, hogy ne lett volna valahogy.

Köszönöm ma is megtisztelő figyelmed. A képek forrása ismét a pinterest volt. A teljes táblát megtekintheted ide kattintva. 

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!