Az én medvém

Amint látjátok bővült a blog menüje, bekerült egy új legördülő menü Auti help néven.

Hogy mi is ez? Azt még én is szeretném pontosan tudni. Végre úgy érzem, hogy ez a blog mindamellet, hogy diy és kütyümütyüfütyü blog, tud az lenni ami még nem volt.

Segítség. Segítség olyan szülőknek akiknek a gyermeke autizmussal él… akiknek van otthon egy medvéje. Hogy végre legyen egy hely ahol nem azt mondják meg, hogy mit tegyél a gyerekeddel, hogy könnyebb legyen az autizmussal, hanem azt mit tehetsz, hogy egy kicsit elfelejtsd az autizmust. Ehhez csak egy másik menüpontot kell választanod fentről. Ez egy blog a kezednek… mert amíg a kezed dolgozik nem jár az agyad. Mert kell egy hobbi és itt ebben a katyvaszban hátha megtalálod Te is a tiéd. Már az is jó ha az válik hobbivá, hogy ilyen blogokat nézegetsz… Az jó. Tudom. Én is így kezdtem.

Igen kedves olvasóm, igen Te is aki már a kezdetektől velem vagy most már tudod, hogy bizony érintett vagyok. Van egy autistám… vagyis ahogy én fogalmazom: Van egy fiam és egy őt ölelgető medvém.

A medve vad és nem engedi… én pedig nem vagyok medvevadász. DE MÁR MEG TUDOM SZELIDÍTENI. Márhogy a medvét… Néha már a kezemből eszik, de minden nap meg kell szelídíteni.

Hogy honnan ez a medve dolog? Ha nagyon kíváncsi vagy elmondom máskor, egy másik bejegyzésben.

Hogy mire számíts itt ebben a menüben? Még magam sem tudom pontosan. Néhány szösszenet a mindennapjainkból, fejlesztőeszközök készítése (és már a diy-nél is vagyunk) meg ilyenek. Minden ami a témához kapcsolódik, kapcsolódhat. Szülő a szülőnek, mert nem csak elfelejteni kell tudni, hanem szelídíteni is.

 

Köszönöm a figyelmed ma is és remélem ezzel a menüvel megtalálod a segítséget és a felejtést is itt nálam Mákvilágban. 

Címkék: ,

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!